vad är blogg?

jaha då var det ju ett antal veckor sedan man bloggade då men va fan jag får skylla på att jag har annat bätter för mig,men det vore ju inte sant och säga..
men jag tänkte börja med mitt aktiva bloggande nu för en gång skull för jag har ju trors allt inget bättre för mig ju. den senaste tiden har varit som vanligt måste jag säga helt okej,lite tråkiga saker har ju hänt dock,men det tar jag bara med mina vänner. hv ångar på i elitesreien och det är ju fint fast i dag fick dom dock stryk och det suger ju riktigt mkt kuk måste jag säga men dom är tillbaka nästa match.
 i morgon är det fredag och helg och det kan ju sluta hur om helst men det brukar bli hur bra som helst.
a just det jag har ju varit och tagit gris sprutan också och det är ju meningen att man inte ska få svinis då men jag vart ju dock sjuk ändå. men det roligaste var ju att se söta lilla becca sitta innan vi skulle ta den, hon var mer rädd än dom 200 barna som satt där. men det var roligt att se att även hon nästan gråta.
 
men nu måste cim sova efter en tung sjukdoms period men nu börjar mitt bloggande på allvar..

Becca gästbloggar

Eftersom jag är så jävla värdelös på att blogga så har jag nu bett Becca om att gästblogga, så här kommer hon:
Heeeeeeeey! Becca här. Jag, Malin, Räka & Cim befinner oss just nu hemma hos Räka & kuckilurar. Vi dricker öl med andra ord. Ikväll ska vi hem till Håkansson som fyller 25 år. Sen blir det förmodligen Hallen som vanligt.
Räka & Cim har druckit hela dagen & är helt röda & väck i deras ögon, de ser helt mongolidiserade ut. Fast det är ju inget ovanligt ioförsig..... Men vi tycker om dom ändå, fast de inte har utseendet på sin sida. Vi kompenserar varandra då liksom. Jag & Malin som snygga & Cim & Räka som fula.
Nu vart de förresten ännu fulare helt plötsligt eftersom de små asen har druckit upp allt vin. GAAAAAAAAH.
Det är inte lätt att handskas med dessa killar alltså. Fyfan.
så, nu har jag inte tid mer med det här. Vill avsluta med att JAG är lite bättre än alla andra.
Becca is out.

RSS 2.0